Ezt a receptet apu hozta haza majdnem 30 évvel ezelőtt Moszkvából egy útja után. Azóta imádjuk, tökéletes vendégváró, előre elő lehet készíteni és csak be kell tenni a sütőbe, mikor jönnek.
Hozzávalók:
8-10 szelet karaj (vagy egy egész és akkor a csontjából még leves is lehet)
majonéz
sajt
hagyma
só
Elkészítés:
- A húsi szeleteket vékonyra klopfoljuk (nem úgy, mint a képen, itt helytakarékosság miatt nem lettek laposak)
- egy nagy tepsibe lefektetjük őket
- a tetejüket megkenjük majonézzel és egy vékony karika hagymát fektetünk mindegyikre
- sajtot reszelünk rájuk és alufóliával befedjük a tepsit
- 30-40 percig 180 fokon sütjük alul-felül sütéssel, majd
- levesszük a fóliát és rápirítjuk a sajtot a tetejére (kb. 10-15 perc)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése