Hozzávalók:
(kb 25 db)
250 g Nutrifree Mix per Pane
150 ml 20%-os tejföl
10 g eritrit (vagy porcukor)
4 g fahéj
1/2 citrom reszelt héja
50 g puha vaj
3 db tojás sárgája
olaj a sütéshez
Házi baracklekvár és porcukor a díszítéshez
Elkészítés:
- A hozzávalókat egy tálba mérjük és kézzel összedolgozzuk
- rizslisztezett szilikonlapra borítjuk és teljesen egyneművé gyúrjuk
- frissen tartó fóliába csomagoljuk és 20 perce hűtőbe tesszük
- 3 különböző méretű kör kiszúrót készítünk elő
- a tésztát kb. fél centi vastagra nyújtjuk és köröket szaggatunk belőle (mindháromból egyforma mennyiséget)
- A köröket egy ollóval vagy késsel 3 helyen bevágjuk és egymásra fektetjük, úgy, hogy ne pont egymás fölé kerüljenek a vágások
- a közepükön az ujjunkkal összenyomjuk és pici gödröcskét alakítunk ki
- forró bő olajban aranybarnára sütjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése