2015. július 7., kedd

Cappuccinos Panna Cotta




Hozzávalók:

250 ml habtejszín
150 ml frissen főzött fekete kávé
100 ml tej
1 cs. zselatin por (10g)
2 cs. vaníliás cukor


Elkészítés:


  • a folyadékokat a cukorral összeforraljuk, majd megvárjuk míg langyosra hűl
  • hozzáadjuk a zselatin port és csomómentesre keverjük (ha félünk, hogy nem megy elsőre érdemes 2-3 ek. folyadékban elkeverni először és utána a nagyhoz önteni)
  • 4 csészét vagy tálkát hideg vízzel átöblítünk és belemerjük a panna cottánkat
  • 5-6 órára hűtőbe tesszük, hogy ott dermedjen meg
  • ha már kocsonyás, mint egy főzős puding, akkor akár egy tányérra is ki lehet borítani és dekorálni 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése